Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer gegarandeerd de laagste prijs en de hoogste kwaliteit.

Rijschool Zoetermeer A-one is dé partner voor het behalen van uw rijbewijs. Met behulp van onze professionele rijschool in Zoetermeer kunt ook u uw rijbewijs op een prettige manier behalen. A-one biedt verschillende pakketten en cursussen aan, maar ook losse lessen zijn mogelijk bij onze rijschool in Zoetermeer. Daarnaast is het mogelijk om speciaal voor u een theoriepakket samen te laten stellen. Uw instructeur kan een pakket aan lesmateriaal opstellen, zodat u ook voor uw theorie-examen zult slagen.
Zo helpt onze rijschool in Zoetermeer u op professionele wijze aan het rijbewijs. Voor een autorijles in Zoetermeer ben je aan het juiste adres bij Autorijschool A-one. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten de kortste route naar het rijbewijs vinden en dankzij onze kwalitatief hoogwaardige autorijlessen dragen wij als rijschool aan bij. Bij iedere autorijles in Zoetermeer word je begeleid door een vaste instructeur, zodat je goed vertrouwd raakt met deze professional.

Rijschool Zoetermeer een rijschool met een modern wagenpark in Zoetermeer.

Onze rijschool in Zoetermeer beschikt over een modern wagenpark. Onze lesauto’s zijn van deze tijd. Zo kunt u bij onze rijschool in Zoetermeer bijvoorbeeld lessen in een Ford focus. De moderne technieken in de auto’s van tegenwoordig spelen een grote rol. De technieken maken het autorijden prettiger en gemakkelijker, maar het is wel belangrijk dat u kennis maakt met deze technieken. Het kennismaken met deze technieken kan uitstekend bij onze rijschool te Zoetermeer.
Comfortabel en gezellig autorijles volgen in Zoetermeer
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens je autorijles in Zoetermeer ontspannen achter het stuur te kruipen. Zolang je gespannen bent in het verkeer is er geen mogelijkheid om je prettig te voelen in de auto. Wij zorgen er dan ook voor dat jij kunt genieten van iedere rijles.
De instructeur kan de manier van onderwijzen aanpassen aan jouw behoeften. Zo heeft de ene persoon een strenge aanpak nodig, terwijl de ander juist beter leert wanneer de sfeer gezellig en vertrouwd is. Je kunt altijd rekenen op de kwaliteiten van de instructeur die jouw autorijles begeleidt.
Bent u op zoek naar een professionele rijschool in Zoetermeer? Kijk dan vooral even verder op onze website. Hier vindt u de meest uiteenlopende informatie over onze diensten, mogelijkheden en kwaliteiten. Als rijschool in Zoetermeer staan wij altijd klaar om u te woord te staan. Voor contact kunt u bellen naar 079 – 32 00 668, mailen naar info@a1-rijbewijs.nl of het contactformulier op onze website invullen.

 

 

 

Elke week een leuke en gezellige les gehad. Yamma helpt goed met het bijsturen van de dingen die je nog niet helemaal goed kan, en daar heeft hij me goed bij geholpen. Ben inmiddels in 1x geslaagd, bedankt!
Tim van der Spruit
Tim van der Spruit
22:13 03 Dec 19
Elke week een leuke en gezellige les gehad. Yamma helpt goed met het bijsturen van de dingen die je nog niet helemaal goed kan, en daar heeft hij me goed bij geholpen. Ben inmiddels in 1x geslaagd, bedankt!
Tim van der Spruit
Tim van der Spruit
22:13 03 Dec 19
Zeker een aanrader. In de paar maandjes veel gelachen maar ook op de juiste momenten streng kunnen zijn en aangeven hoe het beter kan/moet. Uiteindelijk in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!
Daniel Sloof
Daniel Sloof
09:52 29 Aug 19
Zeker een aanrader. In de paar maandjes veel gelachen maar ook op de juiste momenten streng kunnen zijn en aangeven hoe het beter kan/moet. Uiteindelijk in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!
Daniel Sloof
Daniel Sloof
09:52 29 Aug 19
Zeer goede rijschool met een verstandige, ervaren leraar.
Ash Jawadi
Ash Jawadi
07:43 05 Aug 19
Super goede rijschool. Yamma heeft heel veel geduld en kan heel goed uitleggen. In 1x geslaagd! Heel erg bedankt.
Cheyenne Singodikromo
Cheyenne Singodikromo
17:14 07 May 19
Yamma heeft veel kennis over zijn vak gebied en zorgt ervoor dat je goed wordt klaar gestoomd. Hij legt goed uit hoe alles in elkaar zit en ook waarom! Hij is streng, grappig en praat veel. Maar hij is super gezellig! Voor mij was hij de ideale rij instructeur sinds hij ook beschikt over genoeg mensen kennis.
Victor Ayinla
Victor Ayinla
07:05 01 May 19
Ik heb ontzettend erg genoten van mijn rijlessen bij Yamma. Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke en leerzame tijd. Altijd super geduldig geweest en nooit in een negatieve sfeer blijven hangen als er iets fout ging. Ik had oprecht geen betere rijschool kunnen wensen ;)Liefs,Linouk
Linouk van der Zwan
Linouk van der Zwan
10:13 17 Jan 19
Dankzij Yamma heb ik mijn rijbewijs mogen halen.Hele fijne instructeur die de tijd voor je neemt en focust op wat je al wel en niet kan.Naast geconcentreerde lessen ook hele fijne en hele gezellige lessen gehad.Zeker een aanrader!
Conchita van Dam
Conchita van Dam
16:33 14 Jan 19
Door goede terugkoppeling en duidelijk fouten te laten zien snel geslaagd.
Mark Hoorn
Mark Hoorn
09:45 11 Dec 18
Elke week goede en gezellige rijlessen. Serieus en geconcentreerd, maar wel op een positieve manier met veel gelach. Toprijlessen en een top rij-instructeur Dankje Yamma
Mahinder Terlouw
Mahinder Terlouw
13:08 01 Nov 18
Elke week hele leuke en gezellige rijlessen gehad. Door de goede lessen in 1x geslaagd! Bedankt Yamma!
Soof Roli
Soof Roli
13:03 18 Oct 18
Elke rijles die ik heb gehad was naast super leerzaam ook gezellig. Yamma is een goede en duidelijke instructuur. Ik heb met veel plezier rijles gehad, ik raad iedereen A-one aan! :)
Lara Mileusnic
Lara Mileusnic
21:10 12 Jul 18
Super rijschool! Bedankt Yamma voor de fijne ervaring. In 1x geslaagd ?
wesley berenfinger
wesley berenfinger
07:00 12 Jun 18
De beste rijinstructeur die er is!Hij stelt je op je gemak en is erg geduldig. Hij is altijd optijd en de lesuren zijn erg flexibel.Zeker een aanrader! (:
lina lin
lina lin
07:41 06 Jun 18
Binnen een klein half jaartje in een keer mijn rijbewijs gehaald! Gezellige en leuke lessen me de rij-instructeur, aanradertje.
Loïs Markesteijn
Loïs Markesteijn
06:56 28 May 18
Geen beter rijschool kunnen wensen. Leuke, grappige chille rijlessen met de beste instructeur. Ik vond het in begin eng en was heel erg onzeker maar doordat Yamma heel rustig, chill en begripvol was kreeg ik meer zelfvertrouwen. Nu kan ik zonder Yamma rijden want ik ben geslaagd!!!
Wendy Hu
Wendy Hu
07:24 23 May 18
[facebook-reviews-pro page_name=”Rijschool A-one” page_id=748362261975265 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAOa9sK33pob863IpYjRbFYBHBvg6beFn3hhZBrqCJ557DadjIxvSKIdJ4L7C2rmqU7ybLtZCvOsZBtj8uKZCgzrsauBZCIshHYjuR44WtJdHaKpeN1xZAIwySpXCdZAcjcadQiZB1KAnXDC4LrjVHwlJHN5OK82aDOJbEdV1MGFQ rating_snippet=true min_letter=100 view_mode=slider slider_count=1 open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true cache=24]
Review
Review Date
Reviewed Item
Goede rijschool. Flexibel met de indeling van de rijlessen en een aardige, geduldige rij-instructeur. Gr. Erik
Author Rating
51star1star1star1star1star