Proefles aanvragen

A-one

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool in Zoetermeer en omgeving?
Dan is Rijschool A-one een uitstekende keuze!

Rijschool-Zoetermeer-A-one-autorijschool-rijles-in-Zoetermeer
Vraag een gratis proefles

Proefles

Bij A-one rijschool de proefles kost € 50,- duurt 60 minuten.

De proefles ter kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding e.v.t. gratis bij pakketten: Starterspakket, Medium pakket of Voordeel pakket.

U moet dit formulier invullen voor de aanvraag proefles.

Geslacht(required)

Auto(required)

Ervaring?(required)

Heeft uw theorie certificaat(required)

Rijschool Zoetermeer

Als je kiest voor A-one, dan kies je voor een rijschool in Zoetermeer die jou alle kneepjes van het vak leert. Rijschool A-one heeft een hoog slagingspercentage.

Bekijk de prijzen & pakketten

Tussentijdse Toets

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de opleiding leerlingen kennis te laten maken met de werkwijze van het CBR tijdens het examen door middel van de Tussentijdse Toets.

Bekijken reviews

Vrijblijvend een proefles

Wij stellen jou centraal en spannen ons in om je rijbewijs te laten halen. Uiteraard gaan we ervoor dat je in één keer slaagt. Dus wacht niet langer en neem nu vrijblijvend een proefles!

Bekijk de prijzen & pakketten

Google reviews

Bekijk de prijzen & pakketten
Hajni Nagy
Hajni Nagy
2023-10-19
Op mijn 30ste leren autorijden met flinke zenuwen leek bijna onmogelijk, totdat ik Yamma bij A-One Rijschool ontmoette. Hij was altijd vriendelijk, geduldig en positief. Yamma gaf geweldige begeleiding. Hij legde alles duidelijk uit, moedigde vragen aan en gaf altijd nuttige feedback. Zelfs op slechte dagen bleef hij me steunen. Wat Yamma speciaal maakt, is zijn toewijding aan zijn leerlingen. Hij had een plan voor mijn lessen en hield rekening met mijn taalproblemen omdat ik geen moedertaalspreker van het Nederlands ben. Dankzij Yamma heb ik nu mijn rijbewijs en ben ik ontzettend blij. Ik raad Yamma van harte aan aan iedereen die wil leren autorijden. Als ik mijn zenuwen kon overwinnen en leren autorijden, kun jij dat ook, met Yamma als jouw instructeur!
Joëlle de Putter
Joëlle de Putter
2023-10-16
Ik ben onwijs tevreden over A-one rijschool. Ik ben erg goed begeleid door Yamma. Hij is een onwijs goede rijinstructeur met geduld en veel kennis. Ook nog is in 1 keer geslaagd dankjewel!
Ilona Hernandez
Ilona Hernandez
2023-09-28
Super leerzame lessen en ik heb mijn praktijkexamen in één keer gehaald (+ tussentijdse toets). Raad A1 rijschool zeker aan! Nogmaals bedankt voor alle lessen.
Daryosh Sarwari
Daryosh Sarwari
2023-09-26
Vandaag in één keer geslaagd met dank aan mijn rijinstructeur Yamma. Hij neemt echt de moeite en tijd voor de leerling. Gedurende de lessen nam hij zijn tijd om alles duidelijk uit te leggen en spoorde mijn zwakte punten snel op. Daardoor kon in stapsgewijs alle fouten wegwerken.
Amira Mir Medina
Amira Mir Medina
2023-09-25
Yamma is een goede instructeur. Ik was heel bang en durfde helemaal niks. Eerste examen gelijk geslaagd.
Rafi Basiri
Rafi Basiri
2023-09-15
Top Rijschool in 1 keer geslaagd. Meneer Yehma is een top instructeur dankzij hem veel vertrouwen achter het stuur!!!
Peter Geissler
Peter Geissler
2023-09-07
Yamma is een zeer ervaren instructeur met veel geduld. Als je denkt dat je niet in staat bent om een rijbewijs te halen moet je eens een tijdje op pad met A-One; je zal versteld staan van jezelf! Bedankt! 👍
Ielyzaveta Grytsenko
Ielyzaveta Grytsenko
2023-07-12
Hele fijne rijschool met een goede rij instructeur. Yamma is een geduldige instructeur, geeft hele duidelijke uitleggen, vertelt wat je fout en goed gedaan hebt en het is altijd gezellig. Ik heb in 1 keer rijexamen gehaald! Heel erg bedankt!
Master Tuber
Master Tuber
2023-06-02
Ik vind dat Yamma mij op een geweldige manier heeft klaargemaakt voor mijn praktijk examen. Er was altijd een perfecte balans tussen gezelligheid, grappen, koffie stops en serieuze lessen die mijn inzicht in het verkeer hebben gegeven.
sem pronk
sem pronk
2023-06-02
Top rijschool! In een keer geslaagd met dank aan een goeie rijinstructeur.
Open chat
1
Informatie nodig?
A-one rijschool Zoetermeer
Wil je een proefles inplannen?