Proefles aanvragen

A-one

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool in Zoetermeer en omgeving?
Dan is Rijschool A-one een uitstekende keuze!

Rijschool-Zoetermeer-A-one-autorijschool-rijles-in-Zoetermeer
Vraag een gratis proefles

Proefles

Bij A-one rijschool de proefles kost € 50,- duurt 60 minuten.

De proefles ter kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding e.v.t. gratis bij pakketten: Starterspakket, Medium pakket of Voordeel pakket.

U moet dit formulier invullen voor de aanvraag proefles.

Geslacht(required)

Auto(required)

Ervaring?(required)

Heeft uw theorie certificaat(required)

Rijschool Zoetermeer

Als je kiest voor A-one, dan kies je voor een rijschool in Zoetermeer die jou alle kneepjes van het vak leert. Rijschool A-one heeft een hoog slagingspercentage.

Bekijk de prijzen & pakketten

Tussentijdse Toets

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de opleiding leerlingen kennis te laten maken met de werkwijze van het CBR tijdens het examen door middel van de Tussentijdse Toets.

Bekijken reviews

Vrijblijvend een proefles

Wij stellen jou centraal en spannen ons in om je rijbewijs te laten halen. Uiteraard gaan we ervoor dat je in één keer slaagt. Dus wacht niet langer en neem nu vrijblijvend een proefles!

Bekijk de prijzen & pakketten

Google reviews

Bekijk de prijzen & pakketten
Floortje Boumans
Floortje Boumans
2024-03-22
Ik ben in 1 keer geslaagd bij A-one autorijschool! Yamma is een hele duidelijke en fijne instructeur. Hij geeft duidelijk aan waar de verbeterpunten zitten en hoe je deze op moet gaan lossen. Hij stelt je daarnaast ook op je gemak en er is altijd ruimte voor een gezellig praatje tijdens het rijden. Ik ben heel tevreden met mijn keuze voor A-one rijschool en zou deze dan ook zeker aanraden. Yamma bedankt!!
Amir Mousavi
Amir Mousavi
2024-03-15
In een keer geslaagd 🎉🥳
Sven k
Sven k
2024-03-07
Dankzij de goede lessen van Yamma, ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Yamma was vriendelijk, rustig en duidelijk. Yamma bedankt voor alles!
Lionel
Lionel
2024-03-05
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij A-one rijschool Zoetermeer. De instructeur is geduldig, professioneel en goed georganiseerd. Dankzij zijn begeleiding slaagde ik in één keer voor mijn rijbewijs. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve rijopleiding.
Fenny le
Fenny le
2024-01-25
Na meerdere rijinstructeurs te hebben gehad, dacht ik dat autorijden niets voor mij was. Yamma's rijlessen waren voor mij een redding in tijden van faalangst. Elke week sleepte hij me erdoorheen, zelfs op momenten dat ik het op wilde geven. Zijn kalme aanpak, constructieve feedback en doorzettingsvermogen maakten het verschil. Zeer aan te bevelen!
Tetiana Krasuska
Tetiana Krasuska
2024-01-22
Ik ben de rijschool erg dankbaar, en vooral de instructeur, die fantastisch werk heeft geleverd, omdat hij me niet alleen leerde autorijden, maar me ook hielp mijn rijangst te overwinnen. Zijn gevoel voor humor, geduld, kalmte en steun zijn precies de dingen zonder welke ik niet alleen het rijbewijs zou hebben behaald, maar ook iets veel belangrijkers: rijvaardigheid!
TychoVV2004
TychoVV2004
2023-12-22
Beste rijinstructeur ooit. Super gezellig, en altijd lachen met deze man
Kimberly Pronk
Kimberly Pronk
2023-11-29
Rijschool A-One en instructeur Yamma verdienen een vijfsterrenbeoordeling! Yamma is niet alleen uiterst geduldig en gezellig, maar zijn deskundige begeleiding en toewijding aan het leerproces maken het verschil. Zijn begeleiding gaat verder dan het aanleren van rijvaardigheden; het is een ervaring die zelfverzekerdheid opbouwt. Rijschool A-One biedt een uitstekende balans tussen professionaliteit en een vriendelijke benadering, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een zelfverzekerde start op de weg! Nogmaals bedankt voor alles!
Open chat
1
Informatie nodig?
A-one rijschool Zoetermeer
Wil je een proefles inplannen?