Tarieven 2022

 

 • De proefles ter kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding e.v.t. gratis bij pakketten.
 • Bij A-one rijschool de proefles kost € 40,- 
 • Wat kost een rijles van 60 minuten ? Een autorijles van 60 minuten bij A-one rijschool  kost vanaf € 47,- (dat is afhankelijk van de pakket die jij kiest) en los lessen kosten € 60,-
 • Vergelijking: Ter vergelijking zou 50 minuten losse rijles bij A-one rijschool € 50,-
 • Vergelijking: Ter vergelijking zou 50 minuten Pakket rijles bij  A-one rijschool € 40,8
 • Let op! Eén lesuur is bij ons 60 minuten. GEEN 50 of 45 minuten , veel rijscholen hanteren lesuren van 45 of 50 minuten.
Mini Pakket
€ 1190,-
Uitgerekend per uur € 57,-

-15 uur Rijles á 60 min

-Praktijk examen CBR

-Betaling in 2 termijnen

Starterspakket
€ 1490,-
Uitgerekend per uur € 52,-

-Gratis online theorie cursus

-20 uur Rijles á 60 min

-Praktijk examen CBR

-Betaling in 3 termijnen

Medium pakket
€ 2090,-
Uitgerekend per uur € 53,-

-Gratis proefles

-Gratis online theorie cursus

-30 uur Rijles á 60 min

-Praktijk examen CBR

-Betaling in 3 termijnen

A-one rijschool Zoetermeer

Belvederebos 91
Zoetermeer 2715 VE
Nederland
Telefoon: 079-3200668
Tweede telefoonnummer: 06-24614765
E-mail: info@a1-rijschool.nl

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
Zondag08:00 - 13:00

Google Rating

5,0 52 reviews

 • Avatar Ielyzaveta Grytsenko ★★★★★ een week geleden
  Hele fijne rijschool met een goede rij instructeur. Yamma is een geduldige instructeur, geeft hele duidelijke uitleggen, … More vertelt wat je fout en goed gedaan hebt en het is altijd gezellig. Ik heb in 1 keer rijexamen gehaald! Heel erg bedankt!
 • Avatar Master Tuber ★★★★★ een maand geleden
  Ik vind dat Yamma mij op een geweldige manier heeft klaargemaakt voor mijn praktijk examen. Er was altijd een perfecte balans … More tussen gezelligheid, grappen, koffie stops en serieuze lessen die mijn inzicht in het verkeer hebben gegeven.

Automaat-rijles ?

Sneller je rijbewijs, dus goedkoper! Wil jij graag rijles volgen in een automaat of schakel? Wij hebben ook jaren ervaring in het geven van automaat rijles. Het volgen van automaat rijles kan verschillende redenen hebben. Wat de reden ook mag zijn, als automaat autorijschool A-one in Zoetermeer Den haag en Delft en omgeving van deze steden helpen wij je graag om je op een goede manier snel je rijbewijs te laten halen.

Voordelen van automaat rijden zijn:

Comfortabel en rustig rijden (bijvoorbeeld in de file) Minder handelingen en beter kunnen concentreren op het verkeer
Minder rijlessen nodig en financieel dus voordeliger. Een elektrische auto is standaard uitgerust met een automatische versnellingsbak.

U betaald bij ons nooit teveel

Bij autorijschool A-one willen we dat je nooit te veel voor je rijbewijs betaald,Heb je gekozen voor een pakket en houd je nog lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag natuurlijk terug. Je betaald dus nooit teveel. Omdat wij als erkende rijschool kwaliteit bieden, willen wij graag onze tarieven zo transparant mogelijk houden, hebben we er voor gekozen om verschillende standaard pakketten op te maken. maar ook losse lessen zijn mogelijk bij onze autorijschool Op deze manier is het voor iedereen altijd mogelijk om zelf te bepalen hoeveel lessen men wil volgen. Zo hoef je nooit ook maar één euro teveel te betalen aan onze autorijschool. Je betaald dus nooit teveel. Betalen in termijnen zonder rente.

Vrijblijvende proefles

Weet je niet zeker welk pakket het best bij je past ? Kies dan voor een geheel vrijblijvende intakeles. Na de intakeles geven onze instructeurs een advies of het aantal lessen dat je nodig hebt om het rijbewijs in één keer te kunnen behalen. Je hoort van ons ook wanneer je examen kan doen zodat je niet onnodig aan het lijntje wordt gehouden en maar oneindig lessen aan het afnemen bent.
De intakeles is in feite een normale les, als je nog nooit eerder hebt gereden dan leren wij jou tijdens een eerste les de bediening van het voertuig. Je ervaart dus hoe het is om gas te geven, te remmen en te sturen. Heb je wel al wat ervaring met autorijden, dan begint je intakeles gewoon op het niveau waar jij je bevindt. Dus meteen de weg op is dan geen probleem.