Autorijschool in Zoetermeer

Autorijschool Zoetermeer A-one

A-one autorijschool Zoetermeer is sinds 1999 de autorijles specialist in Zoetermeer en omstreken. Als rijschool begeleiden wij graag leerlingen hun rijbewijs willen halen. Wij begeleiden onze leerlingen middels één vaste instructeur. Zo bereiden wij jou optimaal voor op het halen van jouw rijbewijs. Rijles volg je maar één keer in je leven, daarom doen wij er alles aan om jouw rijvaardigheden en vertrouwen te maximaliseren.

Spoedcursus

Thuis ophalen en afzetten

Automaat en handgeschakelde rijlessen

Mogelijkheid om termijnen te betalen

A-one rijschool Zoetermeer

Belvederebos 91
Zoetermeer 2715 VE
Telefoon: 079-3200668
Tweede telefoonnummer: 06-24614765
E-mail: info@a1-rijschool.nl
Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten

Google Rating

5,0 48 reviews

  • Avatar Noaquin Mandias ★★★★★ 3 weken geleden
    A-one is een hele fijne rijschool met een aardige en geduldige instructeur. De lessen waren luchtig met Yamma en er was ook … More genoeg tijd voor een grapje hier en daar. Dat kon ik erg waarderen. Desondanks waren alle lessen even leerzaam en maakt hij het goed duidelijk als je iets niet juist doet en hoe je dat kan verbeteren. Vandaar mijn 5 sterren!

Google Rating

5,0 48 reviews

  • Avatar Angelina Hazewinkel ★★★★★ een jaar geleden
    Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen en keek er altijd erg naar uit. Ik heb heel veel geleerd en het … More was ook altijd gezellig tijdens de lessen. Uitleg word altijd duidelijk gegeven en gezorgd dat het begrepen werd. Ik heb veel geleerd en veel plezier ervaren. Top rijschool!

Google Rating

5,0 48 reviews

  • Avatar Cheyenne Singodikromo ★★★★★ 4 jaar geleden
    Super goede rijschool. Yamma heeft heel veel geduld en kan heel goed uitleggen. In 1x geslaagd! Heel erg bedankt.

Rijschool Zoetermeer A-one tot de top Autorijschool in Zoetermeer.

Rijschool Zoetermeer A-one  bieden uw een compleet aanbod en volledige totaalpakketten. Door de heldere communicatie weet je  bij de A-one autorijschool Zoetermeer altijd waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zo kun je bij onze rijschool met een gerust hart aan je opleiding beginnen. Bij A-one krijg je een goede rijopleiding. Dit is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool die met de tijd meegaat en je vakkundige rijopleidingen en ondersteuning biedt tijdens rijles? Kies dan voor A-one rijschool.

Rijschool Zoetermeer

Rijbewijs met automaat groeit in populariteit!

Steeds meer jongeren willen autorijlessen nemen met een automatisch geschakelde auto. Logisch natuurlijk, want dat lijkt makkelijker. Je hoeft immers niet meer te schakelen, waardoor je beter op het verkeer kunt letten en dus minder rijlessen nodig lijkt te hebben om te kunnen afrijden. Daarnaast lonkt de opkomst van elektrische auto’s. Het aandeel van zowel elektrische auto’s, als overige auto’s zonder schakelpook, neemt elk jaar toe. Waarom zou je dan nog kiezen voor een rijbewijs dat moeilijker te halen is, meer kost en straks compleet nutteloos is? De keuze voor een rijbewijs met automaatcode lijkt een keuze met enkel voordelen, toch? voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

A-one Rijschool auto auto proefrijles auto rij bewijs autorijschool autorijschool Zoetermeer proefrijles rijles rijles Zoetermeer Rijschool rijschool Zoetermeer Zoetermeer Rijschool

Open chat
1
Informatie nodig?
A-one rijschool Zoetermeer
Wil je een proefles inplannen?