autorijschool Benthuizen

de beste Autorijschool Benthuizen

A-one

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool in Benthuizen en omgeving?
Dan is Rijschool A-one een uitstekende keuze!

Rijschool-Zoetermeer-A-one-autorijschool-rijles-in-Zoetermeer
Vraag een gratis proefles

Adres autorijschool Benthuizen

A-one rijschool Zoetermeer

Belvederebos 91
Zoetermeer 2715 VE
Telefoon: 079-3200668
Tweede telefoonnummer: 06-24614765
E-mail: info@a1-rijschool.nl
Proeflessen

Openingstijde autorijschool Benthuizen

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten
Bekijk de prijzen & pakketten

Google review

Hajni Nagy
Hajni Nagy
2023-10-19
Op mijn 30ste leren autorijden met flinke zenuwen leek bijna onmogelijk, totdat ik Yamma bij A-One Rijschool ontmoette. Hij was altijd vriendelijk, geduldig en positief. Yamma gaf geweldige begeleiding. Hij legde alles duidelijk uit, moedigde vragen aan en gaf altijd nuttige feedback. Zelfs op slechte dagen bleef hij me steunen. Wat Yamma speciaal maakt, is zijn toewijding aan zijn leerlingen. Hij had een plan voor mijn lessen en hield rekening met mijn taalproblemen omdat ik geen moedertaalspreker van het Nederlands ben. Dankzij Yamma heb ik nu mijn rijbewijs en ben ik ontzettend blij. Ik raad Yamma van harte aan aan iedereen die wil leren autorijden. Als ik mijn zenuwen kon overwinnen en leren autorijden, kun jij dat ook, met Yamma als jouw instructeur!
Joëlle de Putter
Joëlle de Putter
2023-10-16
Ik ben onwijs tevreden over A-one rijschool. Ik ben erg goed begeleid door Yamma. Hij is een onwijs goede rijinstructeur met geduld en veel kennis. Ook nog is in 1 keer geslaagd dankjewel!
Ilona Hernandez
Ilona Hernandez
2023-09-28
Super leerzame lessen en ik heb mijn praktijkexamen in één keer gehaald (+ tussentijdse toets). Raad A1 rijschool zeker aan! Nogmaals bedankt voor alle lessen.
Daryosh Sarwari
Daryosh Sarwari
2023-09-26
Vandaag in één keer geslaagd met dank aan mijn rijinstructeur Yamma. Hij neemt echt de moeite en tijd voor de leerling. Gedurende de lessen nam hij zijn tijd om alles duidelijk uit te leggen en spoorde mijn zwakte punten snel op. Daardoor kon in stapsgewijs alle fouten wegwerken.
Amira Mir Medina
Amira Mir Medina
2023-09-25
Yamma is een goede instructeur. Ik was heel bang en durfde helemaal niks. Eerste examen gelijk geslaagd.
Rafi Basiri
Rafi Basiri
2023-09-15
Top Rijschool in 1 keer geslaagd. Meneer Yehma is een top instructeur dankzij hem veel vertrouwen achter het stuur!!!
Peter Geissler
Peter Geissler
2023-09-07
Yamma is een zeer ervaren instructeur met veel geduld. Als je denkt dat je niet in staat bent om een rijbewijs te halen moet je eens een tijdje op pad met A-One; je zal versteld staan van jezelf! Bedankt! 👍
Ielyzaveta Grytsenko
Ielyzaveta Grytsenko
2023-07-12
Hele fijne rijschool met een goede rij instructeur. Yamma is een geduldige instructeur, geeft hele duidelijke uitleggen, vertelt wat je fout en goed gedaan hebt en het is altijd gezellig. Ik heb in 1 keer rijexamen gehaald! Heel erg bedankt!
Master Tuber
Master Tuber
2023-06-02
Ik vind dat Yamma mij op een geweldige manier heeft klaargemaakt voor mijn praktijk examen. Er was altijd een perfecte balans tussen gezelligheid, grappen, koffie stops en serieuze lessen die mijn inzicht in het verkeer hebben gegeven.
sem pronk
sem pronk
2023-06-02
Top rijschool! In een keer geslaagd met dank aan een goeie rijinstructeur.
Bekijken reviews

A-one rijschool Benthuizen u uitstekende en complete faciliteiten.

Omdat stabiliteit het leerproces stimuleert kunt u bij ons rekenen op een vaste rijinstructeur.
Tevens hebben wij een modern wagenpark. U kunt o.a. lessen in onze Ford Fiesta . Indien u liever in een automaat wilt lessen kan dat ook. We analyseren uw rijvaardigheid vooraf door middel van een proefles.

Bij ons alles met uw doel en uw wensen.

U geeft aan wat u wilt bereiken en op welke manier u dat wenst te doen. De ervaren instructeur zal u hierbij deskundig adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij maken voor elke leerling een passend lespakket met een goede prijs. Natuurlijk zijn losse lessen of een spoedcursus ook altijd een optie. Bel voor gratis proefles.

GRATIS HEREXAMEN CBR?

Als u kiest voor een Voordeelpakket bij A-one rijschool kunt u rekenen op gratis herexamen. Wij doen er alles aan om het leerproces effectief en spoedig te laten verlopen. Mocht u onverhoopt niet slagen voor het eerste rijexamen dan krijgt u van ons het tweede rijexamen gratis. Wij hebben immers vertrouwen in onze werkwijze, en dus ook vertrouwen in u bel voor meer informatie voorwaarden.

Wordt uw zoon of dochter binnenkort jarig ?

Veel jongeren kijken jaren uit naar hun 17e verjaardag, o.a. omdat ze dan eindelijk kunnen beginnen met rijlessen. Op uw verzoek kunnen wij de verjaardag een verrassende twist geven. Onze instructeur zal in een opgepoetste Ford Fiesta de jarige ophalen en feestelijk beginnen met de lessen.

Maakt u van uw doel ons doel?

De medewerkers en instructeurs van A-one rijschool staan tot uw dienst. Onze zeer ervaren instructeurs begeleiden u via een snelle en veilige route naar het behalen van uw rijbewijs.
Autorijschool Benthuizen A-one bieden uw een compleet aanbod en volledige totaalpakketten. Door de heldere communicatie weet je bij de A-one rijschool Benthuizen altijd waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zo kun je bij onze rijschool met een gerust hart aan je opleiding beginnen. Bij Rijschool A-one krijg je een goede rijopleiding. Dit is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool die met de tijd meegaat en je vakkundige rijopleidingen en ondersteuning biedt? Kies dan voor A-one rijschool.

Open chat
1
Informatie nodig?
A-one rijschool Zoetermeer
Wil je een proefles inplannen?