autorijschool Benthuizen

Benthuizen Autorijschool

A-one

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool in Benthuizen en omgeving?
Dan is Rijschool A-one een uitstekende keuze!

Rijschool-Zoetermeer-A-one-autorijschool-rijles-in-Zoetermeer
Vraag een gratis proefles

Adres autorijschool Benthuizen

A-One rijschool Zoetermeer

Belvederebos 91
Zoetermeer 2715 VE
Telefoon: 079-3200668
Tweede telefoonnummer: 06-24614765
E-mail: info@a1-rijschool.nl
Proeflessen

Openingstijde autorijschool Benthuizen

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten
Bekijk de prijzen & pakketten

Google review

Floortje Boumans
Floortje Boumans
2024-03-22
Ik ben in 1 keer geslaagd bij A-one autorijschool! Yamma is een hele duidelijke en fijne instructeur. Hij geeft duidelijk aan waar de verbeterpunten zitten en hoe je deze op moet gaan lossen. Hij stelt je daarnaast ook op je gemak en er is altijd ruimte voor een gezellig praatje tijdens het rijden. Ik ben heel tevreden met mijn keuze voor A-one rijschool en zou deze dan ook zeker aanraden. Yamma bedankt!!
Amir Mousavi
Amir Mousavi
2024-03-15
In een keer geslaagd 🎉🥳
Sven k
Sven k
2024-03-07
Dankzij de goede lessen van Yamma, ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Yamma was vriendelijk, rustig en duidelijk. Yamma bedankt voor alles!
Lionel
Lionel
2024-03-05
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij A-one rijschool Zoetermeer. De instructeur is geduldig, professioneel en goed georganiseerd. Dankzij zijn begeleiding slaagde ik in één keer voor mijn rijbewijs. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve rijopleiding.
Fenny le
Fenny le
2024-01-25
Na meerdere rijinstructeurs te hebben gehad, dacht ik dat autorijden niets voor mij was. Yamma's rijlessen waren voor mij een redding in tijden van faalangst. Elke week sleepte hij me erdoorheen, zelfs op momenten dat ik het op wilde geven. Zijn kalme aanpak, constructieve feedback en doorzettingsvermogen maakten het verschil. Zeer aan te bevelen!
Tetiana Krasuska
Tetiana Krasuska
2024-01-22
Ik ben de rijschool erg dankbaar, en vooral de instructeur, die fantastisch werk heeft geleverd, omdat hij me niet alleen leerde autorijden, maar me ook hielp mijn rijangst te overwinnen. Zijn gevoel voor humor, geduld, kalmte en steun zijn precies de dingen zonder welke ik niet alleen het rijbewijs zou hebben behaald, maar ook iets veel belangrijkers: rijvaardigheid!
TychoVV2004
TychoVV2004
2023-12-22
Beste rijinstructeur ooit. Super gezellig, en altijd lachen met deze man
Kimberly Pronk
Kimberly Pronk
2023-11-29
Rijschool A-One en instructeur Yamma verdienen een vijfsterrenbeoordeling! Yamma is niet alleen uiterst geduldig en gezellig, maar zijn deskundige begeleiding en toewijding aan het leerproces maken het verschil. Zijn begeleiding gaat verder dan het aanleren van rijvaardigheden; het is een ervaring die zelfverzekerdheid opbouwt. Rijschool A-One biedt een uitstekende balans tussen professionaliteit en een vriendelijke benadering, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een zelfverzekerde start op de weg! Nogmaals bedankt voor alles!
Bekijken reviews

A-one rijschool Benthuizen u uitstekende en complete faciliteiten.

Omdat stabiliteit het leerproces stimuleert kunt u bij ons rekenen op een vaste rijinstructeur.
Tevens hebben wij een modern wagenpark. U kunt o.a. lessen in onze Ford Fiesta . Indien u liever in een automaat wilt lessen kan dat ook. We analyseren uw rijvaardigheid vooraf door middel van een proefles.

Bij ons alles met uw doel en uw wensen.

U geeft aan wat u wilt bereiken en op welke manier u dat wenst te doen. De ervaren instructeur zal u hierbij deskundig adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij maken voor elke leerling een passend lespakket met een goede prijs. Natuurlijk zijn losse lessen of een spoedcursus ook altijd een optie. Bel voor gratis proefles.

GRATIS HEREXAMEN CBR?

Als u kiest voor een Voordeelpakket bij A-one rijschool kunt u rekenen op gratis herexamen. Wij doen er alles aan om het leerproces effectief en spoedig te laten verlopen. Mocht u onverhoopt niet slagen voor het eerste rijexamen dan krijgt u van ons het tweede rijexamen gratis. Wij hebben immers vertrouwen in onze werkwijze, en dus ook vertrouwen in u bel voor meer informatie voorwaarden.

Wordt uw zoon of dochter binnenkort jarig ?

Veel jongeren kijken jaren uit naar hun 17e verjaardag, o.a. omdat ze dan eindelijk kunnen beginnen met rijlessen. Op uw verzoek kunnen wij de verjaardag een verrassende twist geven. Onze instructeur zal in een opgepoetste Ford Fiesta de jarige ophalen en feestelijk beginnen met de lessen.

Maakt u van uw doel ons doel?

De medewerkers en instructeurs van A-one rijschool staan tot uw dienst. Onze zeer ervaren instructeurs begeleiden u via een snelle en veilige route naar het behalen van uw rijbewijs.
Autorijschool Benthuizen A-one bieden uw een compleet aanbod en volledige totaalpakketten. Door de heldere communicatie weet je bij de A-one rijschool Benthuizen altijd waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zo kun je bij onze rijschool met een gerust hart aan je opleiding beginnen. Bij Rijschool A-one krijg je een goede rijopleiding. Dit is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool die met de tijd meegaat en je vakkundige rijopleidingen en ondersteuning biedt? Kies dan voor A-one rijschool.

Open chat
1
Informatie nodig?
A-one rijschool Zoetermeer
Wil je een proefles inplannen?