Vrijblijvende Gratis intake les.

Weet je niet zeker welk pakket het best bij je past ? Kies dan voor een geheel vrijblijvende intakeles. Na de intakeles geven onze instructeurs een advies of het aantal lessen dat je nodig hebt om het rijbewijs in één keer te kunnen behalen. Je hoort van ons ook wanneer je examen kan doen zodat je niet onnodig aan het lijntje wordt gehouden en maar oneindig lessen aan het afnemen bent.
De intakeles is in feite een normale les, als je nog nooit eerder hebt gereden dan leren wij jou tijdens een eerste les de bediening van het voertuig. Je ervaart dus hoe het is om gas te geven, te remmen en te sturen. Heb je wel al wat ervaring met autorijden, dan begint je intakeles gewoon op het niveau waar jij je bevindt. Dus meteen de weg op is dan geen probleem.

Je betaald bij ons nooit teveel.

Bij autorijschool A-one willen we dat je nooit te veel voor je rijbewijs betaald,Heb je gekozen voor een pakket en houd je nog lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag natuurlijk terug. Je betaald dus nooit teveel.

Omdat wij als erkende rijschool kwaliteit bieden, willen wij graag onze tarieven zo transparant mogelijk houden, hebben we er voor gekozen om verschillende standaard pakketten op te maken. maar ook losse lessen zijn mogelijk bij onze autorijschool Op deze manier is het voor iedereen altijd mogelijk om zelf te bepalen hoeveel lessen men wil volgen. Zo hoef je nooit ook maar één euro teveel te betalen aan onze autorijschool. Je betaald dus nooit teveel. Betalen in termijnen zonder rente. Je kunt veilig via de bank betalen zodat je geen contant geld mee hoeft te nemen naar de rijlessen

Automaat-rijles ?

Sneller je rijbewijs, dus goedkoper! Wil jij graag rijles volgen in een automaat of schakel? Wij hebben ook jaren ervaring in het geven van automaat rijles. Het volgen van automaat rijles kan verschillende redenen hebben. Wat de reden ook mag zijn, als automaat autorijschool A-one in Zoetermeer Den haag en Delft en omgeving van deze steden helpen wij je graag om je op een goede manier snel je rijbewijs te laten halen.

Voordelen van automaat rijden zijn:

Comfortabel en rustig rijden (bijvoorbeeld in de file)
Minder handelingen en beter kunnen concentreren op het verkeer
Minder rijlessen nodig en financieel dus voordeliger

Actie Pakket.

Normaal € 1000,-  € 895,-

  • Gratis proefles
  • 15 uur Rijles á 60 min
  • Theorie cursus online
  • Theorie Examen CBR
  • Praktijk examen CBR
  • Betaling in 3 termijnen

Onze regio:

Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp, Leidschendam, Den Haag, Delft, Delfgauw , Berkel en Rodenrijs en Benthuizen.

A-one rijschool 1-f
A-one rijschool 1-i
111
20150608_125221
Actie Tarieven

Alleen geldig bij een nieuwe aanmelding

  • Vrijblijvende intake les (60 minuten) € 25,- evt.gratis bij pakket.
  • Losse les één uur (60 minuten) € 43,-
  • Ter vergelijking zou 50 minuten losse rijles bij A-one rijschool € 35,-
  • Ter vergelijking zou 50 minuten Pakket rijles bij A-one rijschool € 25,-

 Nergens zo goedkoop als bij A-one rijschool met Laagste Prijsgarantie, Hoogste Kwaliteitsgarantie en Examengarantie.

A-one rijschool 1-e
A-one rijschool 1-n
A-one rijschool 1-d
C1
C2

Rijschool Zoetermeer

Belvédèrebos 91

Zoetermeer, 2715 VE

Nederland

Telefoon: 079-320 06 68
E-mail: info@a1-rijbewijs.nl
URL: