Rijschool Benthuizen

A-one rijschool Zoetermeer

Rijschool Benthuizen biedt diverse lespakketten en losse lessen aan, tegen een zeer scherp tarief. Met ons brede aanbod aan lespakketten, kunt u met behulp van onze rijschool het rijbewijs in Benthuizen behalen. Wij streven naar professionaliteit en stabiliteit binnen onze rijschool . Dit betekent dat wij u op professionele wijze leiden op de weg naar een rijbewijs. U mag dan ook altijd een vakkundige instelling verwachten van onze rijschool.

Autorijschool automaat
Automaat wordt de standaard

Per 1 september is er veel veranderd in de autoindustrie. Iedereen die de komende jaren een auto gaat kopen, zal dit gaan meemaken. De standaardauto zal automaat zijn; voor een schakelbak ga je fors meer betalen. Auto’s boven de 20.000 euro: ik vind het knap als je daarvoor nog een schakelvariant kunt vinden. De overheid moet veel actiever zijn, ook met het plaatsen van laadpalen.

Rijbewijs met automaat groeit in populariteit

Steeds meer jongeren willen autorijlessen nemen met een automatisch geschakelde auto. Logisch natuurlijk, want dat lijkt makkelijker. Je hoeft immers niet meer te schakelen, waardoor je beter op het verkeer kunt letten en dus minder rijlessen nodig lijkt te hebben om te kunnen afrijden. Daarnaast lonkt de opkomst van elektrische auto’s. Het aandeel van zowel elektrische auto’s, als overige auto’s zonder schakelpook, neemt elk jaar toe. Waarom zou je dan nog kiezen voor een rijbewijs dat moeilijker te halen is, meer kost en straks compleet nutteloos is? De keuze voor een rijbewijs met automaatcode lijkt een keuze met enkel voordelen, toch?

Een professionele autorijschool in Benthuizen

A-one rijschool in Benthuizen werkt altijd met professionals. Daarnaast hecht A-one veel waarde aan stabiliteit. Daarom krijgt u altijd dezelfde professionele rijinstructeur binnen onze rijschool.  Met begeleiding van een professionele rijschool, wordt rijden in Benthuizen een plezier. Het voordeel van een vaste instructeur is dat de instructeur inzicht heeft in uw kennis en kunde. Zo kan de instructeur inspelen op uw behoefte.

Voordeelpakket met Gratis CBR herexamen(Praktijk)

Wil je snel, gemakkelijk en voordelig je rijbewijs halen in Benthuizen? Dan is een Voordeelpakket iets voor jou!
Dit is een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om succesvol te kunnen slagen.
Lessen kan bij ons in een handgeschakelde auto of in een automaat!