Mini Pakket

 

 • 15 uur Rijles á 60 min
 • Praktijk examen CBR
 • Betaling in 2 termijnen

 € 1020,-

Tarieven 2020

 • Vrijblijvende intake les (60 minuten) € 40,- evt.gratis bij pakket.
 • Losse les één uur (60 minuten) € 50,-
 • Ter vergelijking zou 50 minuten losse rijles bij A-one rijschool € 41,6
 • Ter vergelijking zou 50 minuten Pakket rijles bij A-one rijschool € 33,1

Nergens zo goedkoop als bij A-one rijschool met Laagste Prijsgarantie, Hoogste Kwaliteitsgarantie en Examengarantie.

Vrijblijvende Gratis intake les

Weet je niet zeker welk pakket het best bij je past ? Kies dan voor een geheel vrijblijvende intakeles. Na de intakeles geven onze instructeurs een advies of het aantal lessen dat je nodig hebt om het rijbewijs in één keer te kunnen behalen. Je hoort van ons ook wanneer je examen kan doen zodat je niet onnodig aan het lijntje wordt gehouden en maar oneindig lessen aan het afnemen bent.
De intakeles is in feite een normale les, als je nog nooit eerder hebt gereden dan leren wij jou tijdens een eerste les de bediening van het voertuig. Je ervaart dus hoe het is om gas te geven, te remmen en te sturen. Heb je wel al wat ervaring met autorijden, dan begint je intakeles gewoon op het niveau waar jij je bevindt. Dus meteen de weg op is dan geen probleem.

U betaald bij ons nooit teveel

Bij autorijschool A-one willen we dat je nooit te veel voor je rijbewijs betaald,Heb je gekozen voor een pakket en houd je nog lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag natuurlijk terug. Je betaald dus nooit teveel. Omdat wij als erkende rijschool kwaliteit bieden, willen wij graag onze tarieven zo transparant mogelijk houden, hebben we er voor gekozen om verschillende standaard pakketten op te maken. maar ook losse lessen zijn mogelijk bij onze autorijschool Op deze manier is het voor iedereen altijd mogelijk om zelf te bepalen hoeveel lessen men wil volgen. Zo hoef je nooit ook maar één euro teveel te betalen aan onze autorijschool. Je betaald dus nooit teveel. Betalen in termijnen zonder rente.

Automaat-rijles ?

Sneller je rijbewijs, dus goedkoper! Wil jij graag rijles volgen in een automaat of schakel? Wij hebben ook jaren ervaring in het geven van automaat rijles. Het volgen van automaat rijles kan verschillende redenen hebben. Wat de reden ook mag zijn, als automaat autorijschool A-one in Zoetermeer Den haag en Delft en omgeving van deze steden helpen wij je graag om je op een goede manier snel je rijbewijs te laten halen.

Voordelen van automaat rijden zijn:

Comfortabel en rustig rijden (bijvoorbeeld in de file) Minder handelingen en beter kunnen concentreren op het verkeer
Minder rijlessen nodig en financieel dus voordeliger. Een elektrische auto is standaard uitgerust met een automatische versnellingsbak.

Facebook Reviews

positive review  Super rijschool, leuke lessen met een vlotte babbel. Geweldige instructeur onwijs vriendelijk en altijd vrolijk😊 Zeker aan te raden

Whitney Klei Avatar Whitney Klei
29 November 2019

5 star review  Top rijschool! Instructeur Yamma is een man met passie en geduld! Ook naast het het lesgeven is het een prima man. Iemand die begrip toont en moeite voor jou doet als jij dat voor hem doet. Wat mij betreft een aanbeveling voor diegene die nog zoeken naar een geschikte rijschool.

Boris Mileusnic Avatar Boris Mileusnic
22 September 2017

A-one rijschool

Belvederebos 91
Zoetermeer 2715 VE
Nederland
Telefoon: 079-3200668
E-mail: info@a1-rijschool.nl
URL: http://www.a1-rijschool.nl/

Google Rating

5,0 20 reviews

 • Avatar Tim van der Spruit ★★★★★ 6 maanden geleden
  Elke week een leuke en gezellige les gehad. Yamma helpt goed met het bijsturen van de dingen die je nog niet helemaal goed … More kan, en daar heeft hij me goed bij geholpen. Ben inmiddels in 1x geslaagd, bedankt!
 • Avatar Daniel Sloof ★★★★★ 9 maanden geleden
  Zeker een aanrader. In de paar maandjes veel gelachen maar ook op de juiste momenten streng kunnen zijn en aangeven hoe het … More beter kan/moet. Uiteindelijk in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!
 • Avatar Ashkan H.S. Jawadi ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zeer goede rijschool met een verstandige, ervaren leraar.

View Reviews Write Review