Actie Pakket

Normaal € 1000,- Nu € 895,-

 • Gratis proefles
 • 15 uur Rijles á 60 min
 • Theorie cursus online
 • Praktijk examen CBR
 • Betaling in 3 termijnen

Actie Tarieven

 • Vrijblijvende intake les (60 minuten) € 25,- evt.gratis bij pakket.
 • Losse les één uur (60 minuten) € 45,-
 • Ter vergelijking zou 50 minuten losse rijles bij A-one rijschool € 37,5
 • Ter vergelijking zou 50 minuten Pakket rijles bij A-one rijschool € 25,-

Nergens zo goedkoop als bij A-one rijschool met Laagste Prijsgarantie, Hoogste Kwaliteitsgarantie en Examengarantie.

Facebook Reviews

 • 5 star review  Top rijschool! Mijn rijbewijs gewoon in 1 keer gehaald! Bedankt voor alle lessen en de gezelligheid!

  thumb Justin Roijers
  5/01/2018

  5 star review  Beste rijschool!!!

  thumb Ingiohairo Kani
  1/05/2018
 • 5 star review  Heel erg bedankt voor de lessen, Yamma! Ik heb veel geleerd en het heel erg naar mn zin gehad. Helemaal top!

  thumb Janneke Venema
  12/18/2017

  5 star review  Geweldigd rijschool, Yamma neemt echt de tijd voor je en legt alles goed en duidelijk uit. Zomder hem had ik het nog lang niet gehaald!

  thumb Jordy van Middelkoop
  9/25/2017
 • 5 star review  Geweldige rijschool, waar echt de tijd voor je wordt genomen. Yamma is geduldig en rechtvaardig. Ik heb er onwijs veel plezier gehad!

  thumb Jordy van Middelkoop
  9/25/2017

  5 star review  Top rijschool! Instructeur Yamma is een man met passie en geduld! Ook naast het het lesgeven is het een prima man. Iemand die begrip toont en moeite voor jou doet als jij dat voor hem doet. Wat mij betreft een aanbeveling voor diegene die nog zoeken naar een geschikte rijschool.

  thumb Boris Mileusnic
  9/22/2017
 • 5 star review  Yamma super bedankt!!! Niet alleen een goede instructeur maar ook je persoonlijkheid verdiend een dikke 5 !!!

  thumb Jeroen Sconosciuto
  9/15/2017

  5 star review  Ik ben pas op mijn 50 e les gaan nemen.ik was heel onzeker maar yamma heeft mij zelfvertrouwen gegeven en ik ben in 1 keer geslaagd! Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.yamma is betrouwbaar,betrokken eerlijk en heel aardig.ik geef deze rijschool een dikke 10!!!

  thumb An Craanen
  8/28/2017
 • 5 star review  Super goede rijschool. Heel erg leerzaam, egt een aanrader !

  thumb Lois van der Kleij
  3/07/2017

  5 star review  Yamma is een hele lieve geduldige man, ik ben zelf niet de makkelijkste om iets aan uit te leggen maar hij bleef altijd rustig waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald heb! Zeker aan te raden!

  thumb Carmen Brouwer
  2/16/2017
 • 5 star review  Super rijschool! Duidelijke instructies en met veel geduld heeft mij doen slagen! Bedankt Yamma :)

  thumb Lucy Roxy
  12/16/2016

  5 star review  Yamma is een hele vriendelijke, geduldige en fijne instructeur die je op je gemak stelt en je veilig leert rijden. Ik had zelf heel veel angst door ervaring in het verleden, maar dit heeft hij weten weg te nemen en ik kan nu zelfstandig kilometers gaan maken. Yamma bedankt!

  thumb Larissa Cvetanovski-de Weerd
  12/06/2016
 • 5 star review  Fijne rij instructeur. Legt alles heel duidelijk uit en neemt echt de tijd voor je. In 5 maanden mijn rijbewijs gehaald!

  thumb Daphne de Wilde-Hogeboom
  8/28/2016

  5 star review  De beste Rijschool in Delft

  thumb Yamma Dehpor
  8/20/2016

 • Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Belvédèrebos 91
Zoetermeer 2715 VE
Nederland
Telefoon: 079-320 06 68
E-mail: info@a1-rijbewijs.nl
URL: http://www.a1-rijschool.nl/

Vrijblijvende Gratis intake les

Weet je niet zeker welk pakket het best bij je past ? Kies dan voor een geheel vrijblijvende intakeles. Na de intakeles geven onze instructeurs een advies of het aantal lessen dat je nodig hebt om het rijbewijs in één keer te kunnen behalen. Je hoort van ons ook wanneer je examen kan doen zodat je niet onnodig aan het lijntje wordt gehouden en maar oneindig lessen aan het afnemen bent.
De intakeles is in feite een normale les, als je nog nooit eerder hebt gereden dan leren wij jou tijdens een eerste les de bediening van het voertuig. Je ervaart dus hoe het is om gas te geven, te remmen en te sturen. Heb je wel al wat ervaring met autorijden, dan begint je intakeles gewoon op het niveau waar jij je bevindt. Dus meteen de weg op is dan geen probleem.

U betaald bij ons nooit teveel

Bij autorijschool A-one willen we dat je nooit te veel voor je rijbewijs betaald,Heb je gekozen voor een pakket en houd je nog lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag natuurlijk terug. Je betaald dus nooit teveel. Omdat wij als erkende rijschool kwaliteit bieden, willen wij graag onze tarieven zo transparant mogelijk houden, hebben we er voor gekozen om verschillende standaard pakketten op te maken. maar ook losse lessen zijn mogelijk bij onze autorijschool Op deze manier is het voor iedereen altijd mogelijk om zelf te bepalen hoeveel lessen men wil volgen. Zo hoef je nooit ook maar één euro teveel te betalen aan onze autorijschool. Je betaald dus nooit teveel. Betalen in termijnen zonder rente.

Automaat-rijles ?

Sneller je rijbewijs, dus goedkoper! Wil jij graag rijles volgen in een automaat of schakel? Wij hebben ook jaren ervaring in het geven van automaat rijles. Het volgen van automaat rijles kan verschillende redenen hebben. Wat de reden ook mag zijn, als automaat autorijschool A-one in Zoetermeer Den haag en Delft en omgeving van deze steden helpen wij je graag om je op een goede manier snel je rijbewijs te laten halen.

Voordelen van automaat rijden zijn:

Comfortabel en rustig rijden (bijvoorbeeld in de file) Minder handelingen en beter kunnen concentreren op het verkeer
Minder rijlessen nodig en financieel dus voordeliger. Een elektrische auto is standaard uitgerust met een automatische versnellingsbak.